Vi åpner kinoen igjen 09. mai

Fremad

Lørdag 9. mai kan vi endelig ønske vårt kjære publikum velkommen tilbake på Notodden Kino. Vi har valgt en forsiktig åpning, og har justert kinoprogrammet med hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder.

 

Filmer
Da det er mange premierer som er flyttet til seinsommeren/høsten er det plass til noen ønskerepriser fremover. Hvilken film ønsker DU at skal vises når vi åpner igjen? Vi kan ikke love at alle ønsker innfris, men vi skal gjøre vårt beste! Programmet blir lagt ut torsdag 07.05.

Antibac-stasjoner
Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Billetter kjøpes på nett
Billetter vil fortrinnsvis selges digitalt via vår nettside og i e-billett appen. Vi må ha kontaktdetaljer til alle som har kjøpt billett (vi beholder dine kontaktdetaljer i 2 uker for eventuell smittesporing). Kun personer i samme husstand kan kjøpe billetter og plasseres sammen. Vi oppfordrer alle som skal på kino til å møte opp tidlig (30 minutter før filmstart) slik at kiosksalg og innslipp i salen blir enkelt å håndtere på en forsvarlig måte.

Saler
Vi kan ha maksimalt 50 personer i våre største sal og maks 36 i den minste. Visningene vil selges med unummererte plasser. En av våre ansatte vil vise dere hvor dere skal sitte ved innslipp i salen. Vi må opprettholde avstand, og selv om kravet er en meter så vil vi legge opp til enda større avstand og det blir satt av god tid mellom filmene. På den måten blir det aldri mer enn 50 personer i områdene.

Kiosk
Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Ingen kontant betaling – kun kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk

Renhold
Alle saler, toaletter, foajeområder og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres.
Vi har gjort nødvendige smitteverntiltak, men husk: hold minst 1 meter avstand til andre gjester i foajeområder og i salene ved ditt kinobesøk. Ingen syke eller i karantene får komme.

Vi som jobber på kinoen vil i forkant ha gått grundig gjennom rutiner for smittevern.

Velkomme tilbake, vi gleder oss til å se dere!