Top Gun på taket

Top Gun på taket

Velkommen til kino under åpen himmel!

Tom Cruise bekreftet nylig at Top Gun 2 er på vei, og vi ble så glad at i anledning avsløringen varmer vi opp til neste kapittel alt nå!

Fredag 28. juli inviterer Notodden kino til filmvisning under åpen himmel på Bok & Blueshusets takterasse.

Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, så det kan være lurt å være tidlig ute.

Alle som deltar på visningen er med i trekningen av flotter premier, meld din interesse og delta i diskusjonen på facebook.

På grunn av servering har visningen aldersgrense 18 år.

Om filmen

Sammen med sin navigatør Goose blir Pete ‘Maverick’ Mitchell tatt opp ved marinens berømte eliteskole for blivende angrepsflyvere; Top Gun. Her treffer han den kvinnelige instruktøren Charlie, som har en del å lære bort, selv etter undervisningen. Katastrofen ligger stadig på lur. En dødsulykke inntreffer. Maverick tar på seg skylden og mister lysten på å fly. men så havner de unge, ærgjerrige flyverene midt i en livsfarlig konfrontasjon med en fremmed makt, og Maverick får sin siste sjanse til å ta revansj…

Tom Cruise beveger seg på farlig grunn i filmhiten som gjorde han til verdensstjerne og som ble selve definisjonen på en moderne blockbuster!

Cruise spiller Maverick, en dyktig pilot som blir sendt til forsvarets prestisjefulle Top- Gun program. Men for å bli “den beste av de beste”, behøver han hjelp fra sin navigatør (Anthony Edwards) og nye kjærlighet (Kelly McGillis). I filmen spiller også Val Kilmer. Denne høytflyvende suksessen vil ta pusten fra deg!

Praktisk informasjon

– Filmen starter 22:30 presis, ingen reklame i forkant

– Det blir kiosk og bar ved takterrassen denne kvelden

– 18 års aldersgrense på grunn av servering

– Vi styrer dessverre ikke været, og 28. juli er fortsatt et stykke frem i tid. Ved regn vil vi vise filmen inne i sal 1, refusjon er også mulig.

– Billetter 110 kr – kjøpes ved å følge billettknappen over, eller på Bok & Blueshuset